Voorbeelden

Onderstaand een paar voorbeelden van praktijkwebsites die wij het afgelopen jaar samen met onze relaties hebben ontwikkeld.
 

Nanda Felderhof,
Therapeutisch Centrum Balans

"Samenwerken met Je Praktijk Online en in het bijzonder Denis heb ik als zeer plezierig ervaren. Zijn persoonlijke maar ook professionele benadering, met korte communicatie lijnen, heeft geresulteerd in een up-to-date website waar wij erg trots op zijn.

 

Remko Lingsma,
Lingsma Psychologie

Remko had al jaren een website, die weinig effectief was, en heel tekstgeorienteerd. Wij ontwikkelden samen met Remko een nieuwe praktijkwebsite die veel visueler is, en echt op zijn doelgroepen richt. 

Zie ook hier het interview dat hij er over gaf. 

 

Ans Kragten,
Oefentherapie Oosterhout

Ans wilde met haar praktijk onderscheidend zijn, ook online. Dus we ontwikkelden samen met haar een nieuw logo, een nieuwe praktijkwebsite, en huisstijl.

Duidelijk gericht op de bezoeker oftewel de cliënt en de verwijzer.

Zie ook hier het interview dat Ans gaf over haar nieuwe benadering.

 

Froukje Wouts,
Psychologenpraktijk de Tuinstraat

Froukje had een prima praktijkwebsite, maar wilde graag meer controle hebben, en zelf dingen aan kunnen passen. Dat kan heel eenvoudig in ons systeem. Onderdeel van de setup is ook instructie over hoe je dit doet.

We hebben dus een groot deel van de site overgezet naar ons systeem, maar wel met een extra focus op de cliënt.

 

 
 

Wilt u ook veilig mailen conform de AVG? Wij hebben een special aanbieding van de Cliëntenlogin Mail. Betaalbaar en… https://t.co/YQPuQ0xgtw
7 maanden geleden
Ons privacystatement voor de websites is aangepast aan de nieuwe AVG: https://t.co/IV9S3hicPr
10 maanden geleden
Vanaf vandaag is praktijk voor oefentherapie CesarNatuurlijk Bewegen online met een nieuwe website. https://t.co/9fOacfcMhC
1 jaar geleden