Referenties

Wij zijn trots op de bijzondere (en vaak intensieve) samenwerking met veel van onze relaties. Een aantal relaties hebben wij bereid gevonden iets te vertellen over wat zij van ons en onze samenwerking vinden. 

Remko Lingsma,
Lingsma Psychologie

"Je Praktijk Online denkt op een stimuleren-
de manier mee in mijn ontwikkeling naar een blended praktijk. Op een kritische en enthou-
siasmerende manier hebben ze me gestimu-
leerd en ben ik al een eind op weg met ehealth toepassingen. Procesbewaking, praktische ondersteuning, realistische doelen en aansluiting bij mijn kennis en vaardigheden op digitaal/ICT gebied zijn kenmerkend. 

Wat me vooral aanspreekt is de kennis en aansluiting van en bij de eerstelijns gezondheidszorg.
Zij zijn zich terdege bewust van de schaal waarop mijn eerstelijnspsychologenpraktijk opereert. Ik ga in de toekomst graag met hen verder en vertrouw er op dat ik in de zich snel ontwikkelende markt door de ondersteuning van Je Praktijk Online een goede blended praktijk zal kunnen ontwikkelen."

Wij ontwikkelden samen met Remko een nieuwe praktijkwebsite, huisstijl en sociale media strategie. Daarnaast draagt Remko bij aan de ontwikkeling van de JPO Cliëntenlogin.

 Max Hartvelt, Fysiotherapeuten Maatschap Woerden

"Als  Fysiotherapeuten Maatschap Woerden (FMW)  willen wij ons oriënteren op het item eHealth.  Tijdens het KNGF congres hebben wij een presentatie gezien van "Je Praktijk Online ". Dat zag er veel belovend uit. Na een eerste consult afspraak en screening  van onze praktijk  met een zeer uitgebreide rapportage  werd zeker voldaan aan de hoge verwachting. Inmiddels willen wij als FMW verder met de uitwerking hiervan."

We hebben bij FMW een quickscan eHealth gedaan. Hierbij werden zowel medewerkers, patiënten en relaties van FMW (zowel digitaal als face-to-face) bevraagd op wat zij nu verwachten van een moderne Fysiotherapeutenpraktijk. Dit is met relevante marktontwikkeling omgezet in een advies over hoe FMW hier de komende jaren mee om zou kunnen gaan.

Ans Kragten,
Oefentherapie Oosterhout

"Cliënten hebben alle vrijheid om zelf hun therapeut te selecteren. Dat maakt een goede online profilering des te belangrijker. De dienstverlening van Je Praktijk Online heb ik ervaren als prettig. Ze denken mee, reiken ideeën aan en reageren snel op vragen."

Wij ontwikkelden samen met Ans een nieuw logo, een nieuwe praktijkwebsite,
en huisstijl.

 Joos Vaessen, ROS Robuust

"Het is nu meer dan een jaar geleden dat ik Je Praktijk Online in de persoon van Denis ontmoette bij onze workshop “What’s App, doc?” over eHealth in de eerste lijn. We raakten aan de praat over online communicatie en mogelijkheden en dat is eigenlijk niet meer gestopt. Resultaat? Een prachtige nieuwe website, regionale platforms voor de eerste lijn, daaronder een stevige communicatie strategie en nog meer workshops voor zorgaanbieders in de eerste lijn . Een resultaat dat we niet zonder Je Praktijk Online en haar partners hadden kunnen realiseren.  Hun bijdrage was professioneel, creatief en betrokken, zoals je van partners mag verwachten."

We hebben bij Robuust samen met Zorgbroeders inmiddels meerdere projecten gedaan. We zijn begonnen hen te helpen om hun missie/visie om te zetten naar ene online strategie. Van daaruit hebben we hen geadviseerd hoe dit te concretiseren. Vervolgens hebben we hen begeleid in pakketselectie, en zijn we begeleiders en kritisch meedenkers bij de implementatie.

Dit bij hun nieuwe website, hun sociale media, en van de regionale communities die Robuust voor de eerste lijn in Zuid-
Nederland aan het opzetten is.


 

Wilt u ook veilig mailen conform de AVG? Wij hebben een special aanbieding van de Cliëntenlogin Mail. Betaalbaar en… https://t.co/YQPuQ0xgtw
1 jaar geleden
Ons privacystatement voor de websites is aangepast aan de nieuwe AVG: https://t.co/IV9S3hicPr
1 jaar geleden
Vanaf vandaag is praktijk voor oefentherapie CesarNatuurlijk Bewegen online met een nieuwe website. https://t.co/9fOacfcMhC
2 jaren geleden