Voor wie

Je Praktijk Online heeft een focus op kleinere praktijken. Niet dat we grote praktijken uitsluiten, sterker nog daar komen we zeker ook wel en graag. Maar onze expertise ligt bij kleinere praktijken. Wat is dan klein? Klein is van solopraktijken tot en met meestal 10-15 behandelaren.

We doen veel voor GGZ-praktijken (o.a. zelfstandigd gevestigde psychologen en psychotherapeuten) en oefentherapeuten, maar ook fysiotherapeuten, diëtisten, vaktherapeuten, logopedisten, verloskundigen en huisartsen kunnen we tot onze klanten rekenen. 

We kiezen bewust voor deze doelgroep omdat de manier van werken, en de mensen die daar werken goed bij ons passen. Dicht bij en met de "echte" klant (de cliënt/patiënt), weinig politieke spelletjes, korte lijnen en daadkracht. Zo zijn wij ook!  
 

Vanaf 1 juni zijn Fysiotherapie-Enzo (Berry en Karin van Teeffelen) live met hun nieuwe website https://t.co/Hm1iV61exE
4 maanden geleden
Psyzorg Gooi gaat een verbinding aan met de Cliëntenlogin. Alle kleine praktijken die lid zijn krijgen vanaf nu 25% korting #GGZ #eHealth
1 jaar geleden
Ook dit jaar wordt de Cliëntenlogin weer door alle zorgverzekeraars erkend. Eenvoudig en betaalbaar! https://t.co/oEEqUvtdUl #eHealth #GGZ
1 jaar geleden