Case Praktijkwebsite relatie- en gezinstherapie Amsterdam

21-08-2017 - Je Praktijk Online

Opdracht

Praktijk voor relatietherapie en gezinstherapie Amsterdam had een dure website bij een partij die garandeerde dat de site hoog in Google zou scoren en dat die veel nieuwe cliënten op zou leveren. De realiteit bleek helaas een stuk hardnekkiger. Amsterdam heeft veel psychologen, vindbaar zijn en blijven in Google is een complexe bezigheid die niet na het bouwen van de website ophoudt. Via een workshop over online profilering in de eerstelijn, die door Je Praktijk Online werd gegeven kwam Erik van der Werve met JPO in contact.

De opdracht was om een goed vindbare praktijkwebsite te vinden, die persoonlijk was over de behandelaar, duidelijk voor nieuwe cliënten en gedegenheid uitstraalde. Maar dan wel op een creatieve manier. Daarnaast schakelde PRGA over op de Cliëntenlogin voor veilige mail en videochat met cliënten en collega's.

Klantervaring

Het maken van de website was een interactief proces waarbij mijn inhoudelijke input in combinatie met de kennis van de eerstelijns zorg en het domein van internet door Je Praktijk Online samenkwam. Het heeft geleid tot een website die mij en mijn praktijk goed representeert, die goed gevonden wordt in Google en waarbij ik zeer regelmatig van cliënten terughoor dat de website hen "over de brug haalde" om zich bij mij aan te melden.

Erik van der Werve
Praktijk voor relatie- en gezinstherapie Amsterdam

Terug