Videochat volgens de AVG

Videochat is digitale communicatie via het internet en de camera op uw computer.

 

De voordelen van videochat zijn:

  • Videochat helpt u om meer tijd- en plaatsonafhankelijk te werken.
  • Uw cliënt heeft minder reistijd
  • Uw cliënt kan vanuit zijn veilige plek met u communiceren
  • U kunt flexibeler met uw locatie omgaan.


Veel mensen kennen dit privé via toepassingen als Skype en Facetime. Dit soort toepassingen voldoen niet aan de AVG, dus zijn niet geschikt om in de zorg te gebruiken. Wij hebben daarom met onze partner een veilige videochat in de Cliëntenlogin beschikbaar. Deze module is 100% conform AVG gemaakt. Er wordt niets opgeslagen op de servers, die gegarandeerd in Nederland staan en gecertificeerd zijn conform ISO 27001 en NEN 7510.

Net zoals alle andere functies in de Cliëntenlogin werkt het erg eenvoudig en intuïtief. 

U hoeft niets te downloaden en kunt als behandelaar als u Google Chrome heeft snel aan de slag. Uw cliënt kan met elke moderne browser werken. 
Lees ook hier het interview met Psychologe Renate Janssen die de videochat in de Cliëntenlogin gebruikt. 

Kosten
Om videochat toe te voegen aan uw Cliëntenlogin betaald u maandelijks 12,50 per behandelaar (per kwartaal opzegbaar) en éénmalig 37,50 voor de set-up. Als bestaande klant kun u deze hier bestellen.

Wilt u alleen de videochat afnemen (u heeft dus nog geen abonnement op de Cliëntenlogin en heeft geen behoefte aan eHealth) dan betaald u 14,95 per behandelaar per maand (per kwartaal opzegbaar) en éénmalig 50,- voor de set-up. Deze kunt u hier bestellen. 


Zie ook de functies formulieren/vragenlijsten, dagboek en websitekoppeling